Sortiment

Sortiment

Multifunktion

SWEWAY Office är helt märkesoberoende och kan därför välja ut de bästa modellerna från varje leverantör och vi levererar därför maskiner från alla större märken på marknaden. I vårt sortiment hittar Ni t.ex. kopiatorer/multifunktionsmaskiner (Se broschyrer på aktuella modeller här.), storformat, plotter, skrivare, faxar, dokumentförstörare, frankeringsmaskiner, datorer och nätverksutrustning.

 

Vi jobbar dagligen med multifunktionsmaskiner för arbetsgrupper från en eller ett par användare upp till arbetsplatser med flera hundra användare. Några av de funktioner som vanligen förekommer är kopiering, utskrift, scanning, fax, kontospårning och fakturascanning. Flera av dessa funktioner behöver anpassning till Er miljö och vi har lång erfarenhet av just detta.

Tjänster

Vi levererar tjänster i form av service och support eller avtal för drift och underhåll. Detta för att underlätta för Er som kund genom att skapa en så störningsfri drift och funktion som möjligt.

Detta åstadkommer vi genom att alltid vara noggranna i valet av modeller och tjänster vi levererar och hög tillgänglighet.

Kontorsmaterial

SWEWAY Office AB tillhandahåller allt Ni behöver på kontoret.

Naturligtvis rena förbrukningsvaror som papper, pennor, pärmar, mappar och liknande.

Vi tillhandahåller också reklammaterial, trycksaker eller annat profilmaterial.

Funktion

Vilken funktion behöver Ni? SWEWAY Office levererar multifunktion från 22 till 75 PPM. Med dessa maskiner kan du kopiera, skriva ut i färg, faxa och scanna. De kan t.ex. lätt anpassas för fakturascanning.

Flera sorters efterbehandling finns som tillval. Färgskrivare? Inga problem, finns från 21 PPM. Med duplex och nätverksanslutning så är de perfekta till arbetsgruppen eller hemmakontoret.

SvartVit skrivare med hög kapacitet till arbetsgruppen eller en ny bordsskrivare? Från 30 PPM.