Service / Support

SWEWAY Office AB

Din leverantör och servicepartner i norden.

Service / Support

Få hjälp direkt

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig så fort som möjligt.

 

Telefon:  +46 (0) 18 363 116

E-post:  service@sweway.se

Fjärrsupport

För att kunna hjälpa Er som kund så fort som möjligt använder vi oss ofta av fjärrsupport vid enklare supportärenden som drivrutinsinstallationer och liknande. Vi använder TeamViewers programvaror för detta.

 

Klicka på länken nedan som motsvarar det operativsystem du arbetar i, notera ID-nummret som vi behöver för att kunna ansluta till er dator.

 

PC

 

Mac

 

Service

Kopiatorer, Skrivare, Faxar, Datorer, Nätverk och mycket mera.

 

Sedan 1991 har SWEWAY Office AB utfört underhåll, reparationer och installationer av kopiering/multifunktionsmaskiner, fax, skrivare, datorer samt nätverk och nätverksutrustning. Löpande utbildning och stort intresse har givit oss möjligheten att serva de flesta på marknaden förekommande märken. Rullande servicebilar och direktnummer till servicetekniker bidrager till snabb service samt ofta problemlösning redan vid första telefonkontakten.

Support

SWEWAY Office har under många år jobbat med alla delar inom dokumenthantering och kan med stor kunskap och erfarenhet lämna kompetent och heltäckande support till kunder i hela norden. Vi jobbar mycket med förebyggande support som användarutbildning och automatisk rapportering för att underlätta för Er som kund.

 

Vi lämnar support på all utrustning som vi levererar. Det kan röra sig om behovsanalys, implementering av fakturascanning eller mer vardagliga problem som utskriftsproblem, pappersstopp, nätverksstrul eller nyinstallationer. Vi hjälper också till med flytt av maskiner om Ni skall flytta kontoret. Vi utför även flyttsäkring av större modeller om ni vill anlita egen flyttfirma.

 

Vi hjälper alltid till för att Ni som kund skall få en mer problemfri arbetsplats.

Service / Supportavtal

Kontakta oss om serviceavtal för nya eller befintliga maskiner. Vi servar naturligtvis alla maskiner, inte bara de vi själva levererar.


SWEWAY Office AB

 

 

Trångbovägen 51

755 97 Uppsala

Besöksadress   Säbygatan 25

Kontakt

 

 

Tel växel    +46 (0) 18 363 116

E-post   info@sweway.se

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Copyright © SWEWAY Office AB All Rights Reserved